Minipaardjes Stal Veldhoek

Mini paarden geboren bij Stal Veldhoek - veulens

2010: vosbont merrieveulen Devotion

Yazzmann's Ultimate Devotion van Stal Veldhoek, 75% AmerikaansOp de laatste dag van mei 2010 werd het allereerste mini veulentje geboren bij Stal Veldhoek. Yazzmann's Ultimate Devotion was daar... Een luxueus merrietje met sterallures net als haar vader, Pizzazz Yazzmann!

Deze temperamentvolle merrie heeft een mooi Arabisch gevormd hoofdje en lange benen waarmee ze heel sierlijk en zweverig kan draven.

Omdat we te weinig plaats hebben, kunnen we niet alle mini paarden houden. Daarom is Devotion te koop!
Bekijk hier Devotion's afstamming. Heeft u interesse in deze jaarling merrie? Contacteer ons dan vrijblijvend via e-mail of telefonisch op het nummer 0032 (0)50 68 55 06.

2011: twee mini paarden geboren: Bambi & Robby

Het verhaal van Bambi... (°20/04/2011)

Yazzmann's Ultimate Devotion van Stal Veldhoek, 75% Amerikaans Heel stiekem werd Bambi geboren, midden op een zonnige woensdagnamiddag, net toen ik even boodschappen ging halen... Terug aangekomen op stal zag ik net een miniatuur hertje rond Kizzy huppelen. Het was een heel klein appaloosa veulentje met lange, dunne stelten, een voskleurig lijfje met witte stippen op de achterhand en een fijn, compact hoofdje met een überschattig petieterig neusje!! Ze kon zo onder mama's buik doorrennen, zo klein was ze! Ze leek te zwemmen in het allerkleinste halstertje dat ik maar had kunnen vinden, ééntje voor pasgeboren mini paarden veulens... Aach, wat was en ben ik nog steeds verliefd op deze schoonheid.
We hebben haar Casper's Bambi Give Me A Kiss genoemd, naar haar vader, NMPRS kampioen Casper Van Valkenblik en haar BMP moeder Laureas Ambassadors Angel Kisses. Ze staat ingeschreven bij het NMPRS en zal ook BMP worden overgeschreven.

En het verhaal van Robby... (°05/05/2011)

Yazzmann's Ultimate Devotion van Stal Veldhoek, 75% AmerikaansDat begon bij het krieken van de dag op 5 mei 2011. Na een vermoeiende nacht waken was het eindelijk zover! Daar was ons kleine kereltje dan, Silverado's Morning Glory. Zijn roepnaam werd Robby. Hij is voskleurig, maar mogelijks wel drager van het zilverappelgen. Zijn vader is immers de zilverappel overoloosa en BMP kampioen Silverado van de Kruyskouter. Zijn moeder, Utag van de Fairytale Ranch, behaalde in 2004 ook al een 1ste premie bij het NMPRS. Robby is BMP ingeschreven.

Meer weten over Robby's pedigree?


Disclaimer & privacybeleid